Ψάχνεις κάτι παραπάνω;

Για να γίνει κανείς μέλος της τοπικής ομάδας BEST Thessaloniki αρκεί να είναι φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου! Ωστόσο για ποιο λόγο να γίνει κανείς μέλος του BEST;

Ποιος μπορεί να γίνει μέλος;

Για να γίνει κανείς μέλος του BEST Thessaloniki αρκεί να είναι φοιτητής τεχνολογίας (Πολυτεχνείο, ΣΘΕ) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Για ποιο λόγο να γίνει κανείς μέλος; 

  • Μέσω του οργανισμού θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις φοιτητές από όλη την Ευρώπη, είτε κατά τη διάρκεια κάποιας από τις πολλές δράσεις μας, είτε παίρνοντας μέρος σε δράσεις άλλων τοπικών ομάδων BEST.
  • Θα συμμετέχεις σε training sessions στα οποία μπορείς να αναπτύξεις τις  διαπροσωπικές και τεχνικές δεξιότητες σου όπως την ομαδικότητα και τη συνεργασία, τις δεξιότητες επικοινωνίας και ηγεσία, κλπ.
  • Τη δυνατότητα να αναλάβεις και εσύ την οργάνωση κάποιας δράσης. Κάθε δράση έχει μια οργανωτική ομάδα όπου ο καθένας αναλαμβάνει ορισμένες ευθύνες, αναπτύσσοντας έτσι τις δεξιότητές σας και τη συνεργασία μέσα σε μια ομάδα.
  • Να γίνεις μέλος ενός από τους μεγαλύτερους πανευρωπαϊκούς φοιτητικούς οργανισμούς!

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, και μπορείς να διαλέξεις τη δική σου κατεύθυνση.

 

Τι περιμένουμε από εσένα;

Ως μέλος του BEST μπορείς να συμμετέχεις ενεργά στα meetings μας, να είσαι οργανωτικό μέλος στις δράσεις μας, αλλά πάνω απ’ όλα την καλή σου διάθεση, τη θέληση και την ανάγκη να κερδίσεις και εσύ μέσα από την ενασχόληση σου με τον οργανισμό. 

 

Πώς να γίνεις μέλος;

Για να γίνεις μέλος το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα (BEST Thessaloniki Application Form (google.com)) και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

 

Πώς θα μας βρεις; 

Αν έχεις οποιαδήποτε απορία, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή μέσω των social media channels μας!